Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: ”Βλέπει” περιθώρια ανόδου για ΧΑ- συνιστά ΟΤΕ

Δυνατότητα ανοδικής κίνησης ”βλέπει” για την αγορά η Π&Κ Χρηματιστηριακή (10/12), ενώ προτείνει αύξηση θέσεων σε ΟΤΕ, τον οποίο πλέον περιλαμβάνει στη λίστα με τα top picks. Ποιες μετοχές αφαιρούνται από τη λίστα.

Π&Κ: ”Βλέπει” περιθώρια ανόδου για ΧΑ- συνιστά ΟΤΕ
Δυνατότητα ανοδικής κίνησης για την αγορά ”βλέπει” η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο τριμηνιαίο report της με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου.

Η Π&Κ, αναφερόμενη στα αποτελέσματα τριμήνου, τονίζει ότι οι θετικές εκπλήξεις του τριμήνου υπερκέρασαν τις αρνητικές για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο, ενώ για μία ακόμη φορά οι τράπεζες οδήγησαν τους ρυθμούς ανάπτυξης των κερδών.

Η Π&Κ, στο ίδιο report, αναφέρει ότι τέσσερις νέες μετοχές εντάσσονται στη λίστα ”overweight”. Πρόκειται για τις Εθνική, ΟΤΕ, J&P Άβαξ, και ΑΒ Βασιλόπουλος. Ακόμη, η Π&Κ εντάσσει στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της τον ΟΤΕ, στον οποίο προτείνει αύξηση θέσεων.

Τη λίστα με τα top picks συμπληρώνουν οι Folli Follie, Τιτάν και Intralot, ενώ από τη λίστα αφαιρούνται οι Γερμανός (λόγω των υψηλών αποδόσεων που ήδη κατέγραψε) και Άκτωρ (λόγω του υψηλού λειτουργικού ρίσκου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v