Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπουν 2 ΑΧΕ για Intracom - OTE

Στη διεθνή διαιτησία προσέφυγε η Intracom κατά των ΟΤΕ, ΟΤΕ International, RomTelecom και CosmoRom για τις οφειλές της τελευταίας προς την εταιρία, όπως αναφέρουν οι Marfin Hellenic και EFG Securities στα πρωινά τους report.

Τι βλέπουν 2 ΑΧΕ για Intracom - OTE
Στη διεθνή διαιτησία προσέφυγε η Intracom κατά των ΟΤΕ, ΟΤΕ International, RomTelecom και CosmoRom, όπως αναφέρουν οι Μarfin Hellenic και EFG Eurobank Securities στα πρωινά τους report.

Ειδικότερα, η Marfin Hellenic, επικαλούμενη δημοσιεύματα, σημειώνει πως η προσφυγή της Intracom αφορά σε οφειλές της CosmoRom ύψους 117 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η Marfin συμπληρώνει πως οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις ενημερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα ώστε να διορίσουν νομικό εκπρόσωπο, σημειώνοντας επίσης πως η RomTelecom θα θέσει το θέμα της CosmoRom στην ατζέντα του διοικητικού συμβουλίου τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά της η EFG Eurobank Securities σημειώνει πως το ύψος των οφειλών, σύμφωνα με τον ΟΤΕ, ανέρχεται στα 117 εκατ. ευρώ, ενώ βάσει της Intracom οι οφειλές είναι ύψους 168 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η EFG Eurobank Securities αναφέρει πως η Intracom πρότεινε άμεση πληρωμή του 70% της οφειλής και κεφαλαιοποίηση του υπόλοιπου ποσού, πρόταση την οποία απέρριψε η διοίκηση του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v