Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Τι λένε οι ΑΧΕ για αλλαγή CEO-προμέρισμα

Την ανάδειξη του κ. Δεληγιάννη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Intracom επικροτεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, ενώ, σύμφωνα με την Εθνική ΑΧΕ, ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Σ. Κόκκαλης, ανάφερε πως θα προτείνει τη διανομή ειδικού μερίσματος ύψους 0,25 ευρώ ανά μετοχή.

Intracom: Τι λένε οι ΑΧΕ για αλλαγή CEO-προμέρισμα
Την ανάδειξη του κ. Δεληγιάννη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Intracom επικροτεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, ενώ η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Σ. Κόκκαλης, σημείωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης γενικής συνέλευσης (8/12/2003) πως θα προτείνει τη διανομή ειδικού μερίσματος, ύψους 0,25 ευρώ ανά μετοχή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στην καθημερινή ενημέρωση με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου 2003, επικροτεί την κίνηση της διοίκησης, καθώς εκτιμά ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, επισημαίνοντας ότι ”ιδανικά η διοίκηση θα εκλέγεται στη βάση της αποδοτικότητας”.

Επιπλέον, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως αναμένει τους στρατηγικούς στόχους της νέας διοίκησης.

Από την άλλη, η Εθνική ΑΧΕ σημειώνει πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης γενικής συνέλευσης της Intracom ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Σωκράτης Κόκκαλης, ανέφερε ότι θα προτείνει στο διοικητικό συμβούλιο τη διανομή ειδικού μερίσματος.

Σύμφωνα με το report, το προτεινόμενο ειδικό μέρισμα θα είναι ύψους 0,25 ευρώ ανά μετοχή (32 εκατ. ευρώ συνολικά) και αφορά στα κεφαλαιακά κέρδη που προέκυψαν από την πώληση της συμμετοχής στην Panafon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v