Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Στα 24 ευρώ η τιμή-στόχος από Π&Κ

Νέα αυξημένη τιμή–στόχο τα 24 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, δίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της (4/12/2003), όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι η μετοχή διαπραγματεύεται ”φτηνά” 11,1 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004.

Folli Follie: Στα 24 ευρώ η τιμή-στόχος από Π&Κ
Νέα αυξημένη τιμή–στόχο τα 24 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, δίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου 2003.

Μεταξύ άλλων, το τμήμα ανάλυσης της χρηματιστηριακής επισημαίνει πως έχει αναθεωρήσει προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της, αφενός λόγω των κερδών της Folli Follie, ώστε να αποτυπώσει την ενδυνάμωση του ευρώ και του γεν και αφετέρου λόγω τών ταμειακών ροών.

Στα θετικά σημεία της εταιρίας η Π&Κ επισημαίνει -μεταξύ άλλων- το γεγονός ότι κατάφερε να αντεπεξέλθει σε ένα ”δύσκολο” οικονομικό περιβάλλον, αλλά και το γεγονός ότι επωφελήθηκε από την αγορά της Κίνας, η οποία συνέβαλε κατά 8% στον κύκλο εργασιών του ομίλου.

Επίσης, μεταξύ των θετικών σημείων η χρηματιστηριακή αναφέρει και το γεγονός ότι η Folli Follie βελτίωσε τα περιθώρια κέρδους, ενώ, σε ό,τι αφορά την αποτίμηση, εκτιμά πως διαπραγματεύεται σε φθηνά επίπεδα και συγκεκριμένα 11,1 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004 σε σχέση με 20,4 φορές του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v