Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η Marfin για Folli Follie και Intralot

Περισσότερο ”ελκυστική” εκτιμά η Marfin Hellenic πως είναι η μετοχή της Folli Follie υπό το πρίσμα της νέας επεκτατικής στρατηγικής της εταιρίας στην Ασία, ενώ σε ό,τι αφορά την Intralot η χρηματιστηριακή σχολιάζει τις εξελίξεις γύρω από τη σύμβαση για το Ξυστό.

Τι βλέπει η Marfin για Folli Follie και Intralot
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Hellenic πως αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Folli Follie, όπως σημειώνει στο πρωινό της report (5/12/2003), όπου αναφέρεται παράλληλα και στις εξελίξεις γύρω από τον διαγωνισμό για το Ξυστό.

Ειδικότερα και όσον αφορά στη Folli Follie, η Marfin Hellenic αναφέρει πως με τα νέα επεκτατικά σχέδια της εταιρίας όσον αφορά στην αγορά της Ασίας, σύμφωνα με τα οποία θα ακολουθήσει μια περισσότερο ”επιθετική” δημιουργία νέων σημείων πώλησης στην εν λόγω αγορά, και δεδομένης της επιτυχημένης μέχρι στιγμής διείσδυσης, η μετοχή της εταιρίας είναι πιο ελκυστική.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Folli Follie.

Από την άλλη, η Marfin Hellenic, επικαλούμενη δημοσίευμα του Τύπου, αναφέρεται στον διαγωνισμό για το Ξυστό. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, ο διαγωνισμός για τη νέα σύμβαση του Ξυστό οδηγείται σε ακύρωση, καθώς το κοινοπρακτικό σχήμα, του οποίου ηγείται η Intralot, δεν έχει ακόμα υπογράψει τη σύμβαση.

Σημειώνεται πως η προθεσμία που είχε δοθεί για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης ήταν 150 ημερών και εκπνέει στα τέλη του μήνα, ενώ η Marfin συμπληρώνει πως η Intralot έχει ζητήσει παράταση μέχρι τον Μάρτιο του 2004.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η διοίκηση κρατικών λαχείων έχει απορρίψει την εν λόγω αίτηση της Intralot, ενώ επισημαίνει πως εάν τελικά η συγκεκριμένη σύμβαση ακυρωθεί, τότε θα υπάρξει μια καινούργια, πιθανότατα μετά τις εκλογές.

Τέλος, η Marfin σημειώνει πως δεν έχει συμπεριλάβει στις εκτιμήσεις της έσοδα του Ξυστό για το διάστημα από τις 8 Σεπτεμβρίου και μετά, οπότε και έληξε η προηγούμενη σύμβαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v