Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG Sec: Εκδήλωση στη Λάρισα

Εκδήλωση στη Λάρισα πραγματοποίησε χθες (2/12/2003) η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, με βασικό ομιλητή τον πρόεδρο του Χ.Α. κ. Παν. Αλεξάκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού αναφορικά με το θεσμικό πλαίσιο και το περιβάλλον λειτουργίας των χρηματιστηριακών αγορών.

EFG Sec: Εκδήλωση στη Λάρισα
Πραγματοποιήθηκε χθες (02/12/2003) εκδήλωση στη Λάρισα στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού αναφορικά με το θεσμικό πλαίσιο και το περιβάλλον λειτουργίας των χρηματιστηριακών αγορών, με βασικό ομιλητή τον πρόεδρο του Χ.Α. καθηγητή Παναγιώτη Αλεξάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, εκτός από την παρουσία της στην Αθήνα, διατηρεί κατάστημα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Ηράκλειο και Ρόδο, ενώ και μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Eurobank καλύπτει τους επενδυτές σε όλη τη χώρα.

Επίσης, σημειώνεται πως η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή είναι η πρώτη σε μερίδιο αγοράς ΑΧΕ, στην spot αγορά παράγωγα και μια από τις μεγαλύτερες στην αγορά ξένων μετοχών.

Σε ό,τι αφορά την ομιλία του προέδρου του Χ.Α. κ. Αλεξάκη, σημειώνεται πως ανέλυσε το πλαίσιο λειτουργίας τόσο του Χρηματιστηρίου όσο και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και εστιάσθηκε στα μέτρα και τους κανόνες που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ισότιμου χρηματιστηριακού περιβάλλοντος για όλους τους επενδυτές.

Επίσης, ο κ. Αλεξάκης τόνισε ότι το αίσθημα της εμπιστοσύνης για τον επενδυτή που έρχεται και παραμένει στην αγορά προκύπτει με την ενεργό προσπάθεια όλων των συμμετοχόντων.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Χ.Α. υπογράμμισε ότι η εξυπηρέτηση και η προστασία των επενδυτών ενισχύθηκε αποφασιστικά με τη δημιουργία νέου θεσμού της αγοράς του Μεσολαβητή της Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v