Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Κόβει στα 20,2 € την τιμή-στόχο η Εθνική

Σε οριακή προς τα κάτω αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 20,2 ευρώ, από 20,6 ευρώ, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Intralot σε ανάλυσή της (27/11/2003), διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”buy”.

Intralot: Κόβει στα 20,2 € την τιμή-στόχο η Εθνική
Σε οριακή προς τα κάτω αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 20,2 ευρώ από 20,6 ευρώ προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Intralot σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2003, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”buy”.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναθεώρησε προς τα κάτω τις εκτιμήσεις για τη δραστηριότητα στη Ρουμανία, ώστε να αποτυπώσει πιθανές καθυστερήσεις σε σχέση με τα αρχικά σχέδια, όσον αφορά στη συγκεκριμένη επένδυση.

Η σχετική έκθεση έχει ως αφορμή τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2003, τα οποία η Εθνική ΑΧΕ τα χαρακτηρίζει ”καλά”.

Μεταξύ άλλων το τμήμα ανάλυσης της Εθνικής ΑΧΕ αναφέρει πως οι διεθνείς δραστηριότητες της Intralot ενισχύθηκαν στο τρίτο τρίμηνο, σε σχέση με το προηγούμενο, αν και -όπως επισημαίνει– τους λείπει ακόμα το θετικό momentum που θα μπορούσε να ”ενθουσιάσει” τους επενδυτές.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως το ”Στοίχημα” παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της ενίσχυσης των πωλήσεων της Intralot, καθώς στο εννεάμηνο επέδειξε ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 16%.

Σε αυτό το πλαίσιο η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως ως αποτέλεσμα των ”δυνατών” επιδόσεων του τρίτου τριμήνου, αύξησε τις εκτιμήσεις της τόσο για το 2003 όσο και για τα ερχόμενα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v