Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΑΞ: Τιμή-στόχο τα 6,7 ευρώ δίνει η Π&Κ

Την τιμή-στόχο των 6,7 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” διατηρεί η Π&Κ για τη μετοχή της J&P Άβαξ, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της (28/11/2003), όπου μεταξύ άλλων αφενός χαρακτηρίζει τα μεγέθη 9μήνου ”ισχυρά” και αφετέρου εκτιμά πως η μετοχή της εταιρίας είναι υποτιμημένη.

ΑΒΑΞ: Τιμή-στόχο τα 6,7 ευρώ δίνει η Π&Κ
Διατηρεί την τιμή–στόχο των 6,7 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” για τη μετοχή της J&P Άβαξ η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2003.

Στην έκθεση με τίτλο ”Ισχυρά αποτελέσματα, με αποτίμηση χαμηλότερη των ομοειδών εταιριών” σχολιάζονται τα μεγέθη εννεαμήνου του κατασκευαστικού ομίλου.

Ειδικότερα η Π&Κ χαρακτηρίζει τα μεγέθη εννεαμήνου ”ισχυρά”, ενώ συμπληρώνει πως κινήθηκαν βάσει των εκτιμήσεών της.

Σε ό,τι αφορά τη μετοχή της J&P Άβαξ, το τμήμα ανάλυσης της Π&Κ αναφέρει πως έχει υποαποδώσει κατά 50,5% σε ετήσια βάση σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη και κατά 9,1% από την αρχική της κάλυψη που ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2003.

Σε αυτό το πλαίσιο η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η μετοχή της κατασκευαστικής είναι στην παρούσα φάση μεταξύ των πλέον υποτιμημένων του κατασκευαστικού κλάδου.

Επίσης, η Π&Κ τονίζει μεταξύ άλλων ότι η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, με ”υγιή” κεφαλαιακή δομή και με διοίκηση την οποία χαρακτηρίζει επικεντρωμένη.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα προαναφερθέντα θα συμβάλουν ώστε να γίνει η εταιρία εκ των βασικών συμμετεχόντων στα αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα, αλλά και στην επόμενη φάση συγχωνεύσεων της εγχώριας κατασκευαστικής αγοράς.

Στα αρνητικά σημεία η Π&Κ επισημαίνει μια ενδεχόμενη σημαντική κάμψη στις κατασκευές μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ κάνει λόγο για πιθανή τάση περιορισμού των περιθωρίων στο μέλλον, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την έλλειψη ρευστότητας της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v