Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: ”Καλό” το γ΄ τρίμηνο 2003 της Intralot

”Καλό αλλά χωρίς πυροτεχνήματα”, ήταν το τρίτο τρίμηνο της Intralot σύμφωνα με ανάλυση της Citigroup για την εταιρία με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου, στην οποία επαδιατυπώνει την τιμή στόχο των 15,75 ευρώ και τη σύσταση hold/high risk.

Citigroup: ”Καλό” το γ΄ τρίμηνο 2003 της Intralot
”Καλό, αλλά χωρίς πυροτεχνήματα”, ήταν το τρίτο τρίμηνο της Intralot σύμφωνα με ανάλυση της Citigroup για την εταιρία με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου 2003, στην οποία επαδιατυπώνει την τιμή στόχο των 15,75 ευρώ και τη σύσταση hold/high risk.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της η Citigroup σχολιάζει πως τα θετικά νέα προκύπτουν από τα καλύτερα των αναμενόμενων μεγέθη για το Στοίχημα στην Ελλάδα, όσο και από τις αντίστοιχες δραστηριότητές της στη Βουλγαρία, καθώς και τα απροσδόκητα θετικά αποτελέσματα από το ”Στιγμιαίο λαχείο” (Ξυστό).

Τα ”κακά” νέα για την Intralot, σύμφωνα πάντα με τα σχόλια της Citigroup, αφορούν στο ότι η πληρωμή των παικτών από το Στοίχημα παραμένει στο υψηλό του 63,6%, εκτιμώντας μάλιστα πως η εικόνα δεν έχει αλλάξει δραματικά τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.

Παράλληλα, η Citigroup τονίζει και τις δραστηριότητες της Intralot στη Χιλή αλλά και την εξαγορά μικρής εταιρίας στοιχημάτων στην Κύπρο, ενώ επισημαίνει ότι είναι άξιες προσοχής οι εξελίξεις όσον αφορά στο διαγωνισμό για το στοίχημα στην Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v