Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 2,5 ευρώ η τιμή- "Sell" από D. Bank

Σε σημαντική περικοπή της τιμής-στόχου κατά 61% για τη μετοχή της Intralot, στα 2,5 από τα 6,5 ευρώ, προχωρά η Deutsche Bank σε έκθεσή της (11/12), ενώ υποβαθμίζει και τη σύσταση σε "πώληση" από "διακράτηση".

Intralot: Στα 2,5 ευρώ η τιμή- Sell από D. Bank
Σε σημαντική περικοπή της τιμής-στόχου κατά 61% για τη μετοχή της Intralot, στα 2,5 από τα 6,5 ευρώ, προχωρά η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου, ενώ υποβαθμίζει και τη σύσταση σε «πώληση» από «διακράτηση». 

Ο οίκος αποδίδει την κίνησή του στα «ταχέως συρρικνούμενα αποτελέσματα» και όπως αναφέρει περικόπτει τις προβλέψεις του λόγω των αδύναμων αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου και της έμμεσης προειδοποίησης για τα κέρδη εκ μέρους της διοίκησης.

Μεταξύ άλλων η υποβάθμιση αντανακλά τη μεγαλύτερη του αναμενομένου επιβράδυνση στις ανεπτυγμένες αγορές όπου δραστηριοποιείται η Intralot και τη συρρίκνωση στο λειτουργικό περιθώριο.

Ο οίκος προχωρά στην περικοπή και των κερδών ανά μετοχή της εταιρίας κατά περίπου 33% για το διάστημα 2008 - 2010, αναρωτιέται αν το αδύναμο τρίτο τρίμηνο είναι «πρελούδιο για χειρότερα» και αν τα αποτελέσματα μπορεί να εξακολουθήσουν να εκπλήσσουν αρνητικά.

Η Deutsche Bank αναμένει το δυσμενές περιβάλλον να επηρεάσει σημαντικά τις ταμειακές ροές και μέσω των αναγκών για περισσότερες κεφαλαιακές δαπάνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v