Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: Τιμή - στόχος τα 6,30 ευρώ από Εγνατία

Την τιμή – στόχο των 6,30 ευρώ και των 6,20 ευρώ και τις συστάσεις ”αγορά” και ”συσσώρευση” διατηρεί η Εγνατία ΑΧΕ για τις μετοχές των Ελληνικής Τεχνοδομικής και Άκτωρ αντίστοιχα σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2003.

ΕΛΤΕΧ: Τιμή - στόχος τα 6,30 ευρώ από Εγνατία
Την τιμή – στόχο των 6,30 ευρώ και των 6,20 ευρώ διατηρεί η Εγνατία ΑΧΕ για τις μετοχές των Ελληνικής Τεχνοδομικής και Άκτωρ αντίστοιχα, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2003, ενώ διατηρεί και τις συστάσεις ”αγορά” και ”συσσώρευση” αντίστοιχα.

Στην ανάλυση όπου η χρηματιστηριακή σχολιάζει τα αποτελέσματα εννεαμήνου των δυο ομίλων, αναφέρει πως κινήθηκαν υψηλότερα των προβλέψεις της, αν και όπως επισημαίνει θα διατηρήσει τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη στο σύνολο του 2003, οι οποίες συμβαδίζουν με εκείνες της διοίκησης.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά το εννεάμηνο η Εγνατία ΑΧΕ επισημαίνει πως τα μεγέθη της Ελληνικής Τεχνοδομικής κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεών της, με τα έσοδα να ενισχύονται κατά 36,6% διαμορφούμενα στα 713,4 εκατ. ευρώ.

Ο κύκλος εργασιών της Άκτωρ έφτασε στα 717,4 εκατ. ευρώ, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής κατά 5,6%.

Τα EBITDA της Ελληνικής Τεχνοδομικής ενισχύθηκαν κατά 19,4% διαμορφούμενα στα 125,1 εκατ. ευρώ ενώ το αντίστοιχο περιθώριο υποχώρησε κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες και διαμορφώθηκε στο 17,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v