Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική-Π&Κ: "Κόβει" τις τιμές για ΦΟΛΙ, ΦΡΛΚ, ΣΑΡ

Σε σημαντικές μειώσεις στις τιμές-στόχους των Folli Follie, Φουρλή και Σαράντη προχωρά η Εθνική-Π&Κ (5/12), με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων για το γ΄ τρίμηνο - εννεάμηνο.

Εθνική-Π&Κ: Κόβει τις τιμές για ΦΟΛΙ, ΦΡΛΚ, ΣΑΡ
Σε σημαντικές μειώσεις στις τιμές-στόχους των Folli Follie, Φουρλή και Σαράντη προχωρά η Εθνική - Π&Κ με ξεχωριστές εκθέσεις της στις 5/12, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων για το γ΄ τρίμηνο και το εννεάμηνο.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή μειώνει την τιμή-στόχο για τη Folli Follie στα 11,2 ευρώ ανά μετοχή, από 20,1 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας την "ουδέτερη" σύστασή της. Κάνει λόγο για "αυξημένα ρίσκα εν μέσω κλίματος αβεβαιότητας", προχωρώντας σε μείωση των εκτιμήσεών της για τον κύκλο εργασιών της εταιρίας κατά 1% και τα καθαρά κέρδη κατά 3% για την τρέχουσα χρήση.

Για τον Φουρλή, η Εθνική - Π&Κ μειώνει την τιμή-στόχο στα 8,6 ευρώ ανά μετοχή, από 20,6 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση "outperform". Θεωρεί πως στα τρέχοντα επίπεδα έχει προεξοφληθεί το πολύ αρνητικό σενάριο όχι μόνο για το 2009 αλλά και για τις επόμενες χρήσεις. Παρά την ισχυρή αβεβαιότητα για το μέλλον, η Εθνική - Π&Κ θεωρεί πως υπάρχει ακόμα περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα, το οποίο στηρίζεται στην ελκυστική αποτίμηση και στις ισχυρές ταμειακές ροές. Τονίζει, παράλληλα πως η εταιρία μπορεί να διατηρήσει την κερδοφορία της ακόμα και στις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς, ωστόσο εκφράζει επιφυλάξεις λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί σε μακροοικονομικό επίπεδο και εξαιτίας του αρνητικού κλίματος από την πλευρά τόσο των καταναλωτώ όσο και των επενδυτών.

Στα 7,52 ευρώ ανά μετοχή, από 13,8 ευρώ προηγουμένως μειώνει η Εθνική - Π&Κ την τιμή-στόχο για τη Σαράντης, διατηρώντας τη σύσταση "outperform". Όπως επισημαίνει, τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το γ΄ τρίμηνο ήταν υψηλότερα του αναμενομένου, ενώ μειώνει τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις και την κερδοφορία του 2008, ακολουθώντας την προς τα κάτω αναθεώρηση του guidance από τη διοίκηση της Σαράντης. Αναφέρει παράλληλα πως παρά την επιβράδυνση που αναμένεται μεσοπρόθεσμα, λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης και του υψηλότερου ανταγωνισμού, θεωρεί ότι η εταιρία μπορεί να επιβιώσει από την κρίση και να διατηρήσει τις ισχυρές ταμειακές ροές της και τη χαμηλή "μόχλευση".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v