Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Νέος καταθετικός λογαριασμός

Η Τράπεζα Eurobank EFG προσφέρει από την Δευτέρα 1/12/2008 ένα νέο Καταθετικό Λογαριασμό ο οποίος ονομάζεται “Personal Banking Account”. Ο λογαριασμός απευθύνεται σε ιδιώτες που διαθέτουν υψηλή ρευστότητα.

Eurobank: Νέος καταθετικός λογαριασμός
Η Τράπεζα Eurobank EFG προσφέρει από την Δευτέρα 1/12/2008 ένα νέο Καταθετικό Λογαριασμό ο οποίος ονομάζεται “Personal Banking Account”. Ο λογαριασμός απευθύνεται σε ιδιώτες που διαθέτουν υψηλή ρευστότητα και επιθυμούν να απολαμβάνουν υψηλές αποδόσεις χωρίς τις δεσμεύσεις των προθεσμιών και των λογαριασμών υπό προειδοποίηση.

Ο λογαριασμός προσφέρει υψηλή απόδοση 4,5% για υπόλοιπα από 20.000 € και πάνω, ενώ τα χρήματα είναι ελεύθερα ανά πάσα στιγμή και χωρίς κανένα περιορισμό. Το προνομιακό επιτόκιο του 4,5% ισχύει έως και την 28/2/2009.
 
Μετά την ημερομηνία αυτή, η απόδοση του λογαριασμού θα είναι συνδεδεμένη με το Euribor τριμήνου ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν συνεχώς προνομιακές αποδόσεις αντίστοιχες με τις καλύτερες ευρωπαϊκές χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύουν τα χρήματά τους.

Επιπλέον ο λογαριασμός προσφέρει στους κατόχους του αυτόματα τα προνόμια του προγράμματος «Δωρεάν Συναλλαγές», ώστε να πραγματοποιούν βασικές καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές χωρίς έξοδα.

Να σημειωθεί ότι η Τράπεζα αυξάνει αντίστοιχα τις αποδόσεις όλων των κατόχων του λογαριασμού Cash Management Account (CMA), ώστε και οι υφιστάμενοι πελάτες της να επωφεληθούν από τις νέες προνομιακές αποδόσεις στο λογαριασμό τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v