Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Ικανοποίηση απο Εγνατία ΑΧΕ για α’ τρίμηνο

”Πολύ ικανοποιητικά” χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου χρήσης της Jumbo η Εγνατία ΑΧΕ, ενώ για τη μετοχή θέτει τιμή στόχο τα 5 ευρώ και διατηρεί σύσταση για ”συσσώρευση” (accumulate).

Jumbo: Ικανοποίηση απο Εγνατία ΑΧΕ για α’ τρίμηνο
Τιμή στόχο τα 5 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”συσσώρευση” (accumulate) θέτει έκθεση της Εγνατία ΑΧΕ για τη μετοχή της Jumbo, με ημερομηνία 17 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στο report με βάση την τιμή στόχο, προκύπτει upside potential 12,6% για τη μετοχή.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου (1ης Ιουλίου 2003- 30 Σεπτεμβρίου 2003), η Εγνατία ΑΧΕ επισημαίνει ότι η αύξηση κατά 26,9% στις ενοποιημένες πωλήσεις της Jumbo και κατά 27,7% στα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων καταδεικνύουν την κυρίαρχη θέση της εταιρίας στην αγορά παιχνιδιών.

Τα αποτελέσματα, αναφέρει το report, χαρακτηρίζονται ”πολύ ικανοποιητικά”, ειδικά αν ληφθεί υπόψιν ότι η αγορά παιχνιδιών είναι στατική.

Η ανάπτυξη, όπως αναφέρεται στην έκθεση, υποστηρίζεται από το business plan της επέκτασης καταστημάτων και στη δυνατή επίδοση της θυγατρικής της, Jumbo Trading, στην Κύπρο.

Τα αποτελέσματα της χρήσης που λήγει τον Ιούνιο του 2004, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εγνατία ΑΧΕ, θα περιλαμβάνουν πωλήσεις στα 176 εκατ. ευρώ και κέρδη 29,1 εκατ. ευρώ. Για την επόμενη χρήση, οι πωλήσεις εκτιμώνται στα 203 εκατ. ευρώ και τα κέρδη στα 31,4 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v