Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τιμή - στόχο τα 11 ευρώ δίνει η Π&Κ

Την τιμή-στόχο των 11 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” διατηρεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 7/11/2003, όπου μεταξύ άλλων αναθεωρεί προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του Οργανισμού στο σύνολο του έτους, ως αποτέλεσμα των ”καλών” μεγεθών 9μηνου.

ΟΠΑΠ: Τιμή - στόχο τα 11 ευρώ δίνει η Π&Κ
Διατηρεί την τιμή-στόχο των 11 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ όπως αναφέρει σε σχετική ανάλυσή με ημερομηνία 7 Νοεμβρίου και τίτλο ”Προμέρισμα για τη στήριξη της ανοδικής τάσης της τιμής”.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή διατηρεί την προαναφερθείσα σύσταση με δεδομένο αφενός τα ”αμυντικά” χαρακτηριστικά που διαθέτει η μετοχή του Οργανισμού (χαμηλό δείκτη beta), και αφετέρου υπό το πρίσμα των θετικών καταλυτών που σχετίζονται με τη μείωση της φορολογίας στην Κύπρο, αλλά και την ευνοϊκή επίδραση του νέου τηλεοπτικού παιχνιδιού.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως υπάρχει περιορισμένη πιθανότητα περαιτέρω ανόδου της τιμής της μετοχής.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως αναθεώρησε προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του ΟΠΑΠ στο σύνολο του 2003 ως αποτέλεσμα των ”καλών” μεγεθών εννεαμήνου, ώστε να συμπεριλάβει – όπως τονίζει – τα αυξημένα έσοδα από το Τζόκερ και από την αγορά της Κύπρου.

Σε αυτό το πλαίσιο και με βάση τις νέες εκτιμήσεις της Π&Κ ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ΟΠΑΠ το 2003 αναμένεται να ανέλθει στα 2,298 δισ. ευρώ (κατά 0,7% υψηλότερα από τις προηγούμενες προβλέψεις), με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 474,5 εκατ. ευρώ (υψηλότερα κατά 1,9% από τις προηγούμενες εκτιμήσεις) και τα καθαρά κέρδη να φτάνουν στα 237,48 εκατ. ευρώ (υψηλότερα κατά 2,5% έναντι των προηγούμενων προβλέψεων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v