Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Τιμή - στόχο τα 21,5 ευρώ δίνει η Εγνατία ΑΧΕ

Διατηρεί την τιμή-στόχο των 21,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή της Coca - Cola 3Ε η Εγνατία ΑΧΕ σε έκθεσή της (13/11), ενώ αναθεωρεί ανοδικά τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη, λόγω κυρίως της αναμενόμενης χαμηλότερης φορολογίας και χαμηλότερους τόκους μειοψηφιών.

3Ε: Τιμή - στόχο τα 21,5 ευρώ δίνει η Εγνατία ΑΧΕ
Αμετάβλητη στα 21,5 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο και τη σύστασή της για την Coca Cola 3E (”buy”) η Εγνατία ΑΧΕ σε έκθεσή της με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η συγκεκριμένη τιμή στόχος υποδηλώνει την ύπαρξη περιθωρίου ανόδου (upside potential) για τη μετοχή της τάξης του 22%.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα εννεαμήνου, η χρηματιστηριακή τα χαρακτηρίζει ισχυρά και αντίστοιχα με τις προβλέψεις, ενώ προσθέτει ότι τονώθηκαν από ένα πολύ θερμό καλοκαίρι στη δυτική Ευρώπη.

Η Εγνατία αναπροσαρμόζει τις εκτιμήσεις της για τον κύκλο εργασιών και τα EBITDA του 2003, ενώ αναθεωρεί ανοδικά τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη, λόγω κυρίως της αναμενόμενης χαμηλότερης φορολογίας και χαμηλότερους τόκους μειοψηφιών.

Για το 2003 τα καθαρά κέρδη της Coca Cola 3E αναμένονται στα 104 εκατ. ευρώ, οι πωλήσεις στα 4,06 δισ. ευρώ και τα EBITDA στα 653.4 εκατ. Ευρώ. Για το 2004, τα καθαρά κέρδη εκτιμάται ότι θα ανέλθουν έως τα 136 εκατ. ευρώ, οι πωλήσεις έως τα 4,33 δισ. ευρώ και τα EBITDA έως τα 728 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v