Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Morgan St: Αυξάνει την τιμή-στόχο του ΟΠΑΠ

Στην αύξηση της τιμής-στόχου του ΟΠΑΠ στα 13,7 ευρώ από 12,1 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Morgan Stanley, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”. Παράλληλα αναθεώρησε και τις προβλέψεις της τόσο για τα EPS του οργανισμού για την περίοδο 2007-2020 όσο και για το μέρισμα του 2003, στα 0,74 ευρώ από 0,71 ευρώ προηγουμένως.

Morgan St: Αυξάνει την τιμή-στόχο του ΟΠΑΠ
Στην αύξηση της τιμής-στόχου του ΟΠΑΠ στα 13,7 ευρώ από 12,1 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Morgan Stanley, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight. Αυτό αναφέρεται σε report του διεθνούς επενδυτικού οίκου με τίτλο ”OPAP: A step in the right direction” και ημερομηνία 14 Νοεμβρίου.

Αφορμή για την ανοδική αναθεώρηση της τιμής- στόχου της μετοχής από τη Morgan Stanley έδωσαν οι δηλώσεις του CEO του ΟΠΑΠ ότι o όμιλος εξαγόρασε εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του οργανισμού, για να μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία με την Intralot το 2007.

H Μorgan Stanley, μετά τα ισχυρά μεγέθη του α΄ εννεαμήνου του ΟΠΑΠ, προχώρησε και στην ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του ομίλου κατά 19% σε ετήσια βάση για την περίοδο 2007-2020. Στο μεταξύ, ο επενδυτικός οργανισμός αναθεώρησε επί τα βελτίω και τις εκτιμήσεις του για το μέρισμα του ΟΠΑΠ στα 0,74 ευρώ από 0,71 ευρώ προηγουμένως, τονίζοντας παράλληλα ότι το μονοπωλιακό καθεστώς της εταιρίας παραμένει ”προστατευμένο”, καθώς η κυβέρνηση δεν ”ανοίγει” τον κλάδο στον ανταγωνισμό.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι η υπόθεση Cambelli δεν πρόκειται να αλλάξει το νομοθετικό ”περιβάλλον” της ΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v