Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Αισιόδοξα μηνύματα από τα 9μηνα των τραπεζών

Ως θετικά εκτιμά τα πρώτα δείγματα των αποτελεσμάτων εννεαμήνου των ελληνικών τραπεζών η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο εβδομαδιαίο της report, θεωρώντας ότι επιβεβαιώνουν το momentum του κλάδου. Κατά 80% μετοχές συστήνει να περιέχει το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Η λίστα με τις overweight επιλογές.

Π&Κ: Αισιόδοξα μηνύματα από τα 9μηνα των τραπεζών
Στις επιδόσεις που εμφανίζει έως τώρα στο εννεάμηνο 2003 ο τραπεζικός κλάδος αναφέρεται το εβδομαδιαίο report της Π&Κ με ημερομηνία 11 Νοεμβρίου, επισημαίνοντας ότι, όπως αναμενόταν, τα στοιχεία αυτά δικαιολογούν το θετικό momentum του κλάδου.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στα ”καλά αποτελέσματα” των Alpha και Eurobank, ενώ ταυτόχρονα η Π&Κ ”θα πρότεινε” αύξηση θέσεων στην Eurobank με ”αφορμή την τρέχουσα αδυναμία της μετοχής, η οποία αποδίδεται στις ανησυχίες για υπερπροσφορά τίτλων” (overhang).

H Π&Κ αναφέρεται ακόμη στα αποτελέσματα εννεαμήνου που είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσουν την επόμενη εβδομάδα οι Τηλέτυπος, Hyatt, Cosmote, Folli Follie και Γερμανός, διατηρώντας τη θετική της στάση για τις τρεις τελευταίες.

Αναφορικά με τη σύσταση χαρτοφυλακίου, η Π&Κ διατηρεί τη σύστασή της για χαρτοφυλάκιο αποτελούμενο κατά 80% από μετοχές, εκ του οποίου το 45% συνιστά να είναι ξένοι τίτλοι.

Η λίστα με τις μετοχές για τις οποίες η Π&Κ συστήνει overweight περιλαμβάνει 20 εταιρίες. Την Alpha Bank (με τιμή στόχο στα 22,3 ευρώ), την Eurobank (16,1 ευρώ), την Εθνική Τράπεζα (21,10 ευρώ), την Cosmote (12 ευρώ), την Panafon (6,5 ευρώ), την 3Ε (18 ευρώ) και την Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης (7,9 ευρώ).

Επίσης overweight συστήνεται για τις μετοχές των Intralot (με τιμή στόχο 19,01 ευρώ), ΟΠΑΠ (11 ευρώ), ΔΕΗ (19,5 ευρώ), Ακτωρ (6,50 ευρώ) Αβαξ (6,70 ευρώ), Ελληνική Τεχνοδομική (6,70 ευρώ), Παντεχνική (2,74 ευρώ) Τιτάν (42 ευρώ), ΑΒ Βασιλόπουλος (17 ευρώ), Γερμανός (20,5 ευρώ), Folli Follie (20 ευρώ), ΕΧΑΕ (6,1 ευρώ) και Autohellas (9 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v