Τι προβλέπει η Alpha Fin. για ΟΛΠ,ΙΝΛΟΤ,ΦΟΡΘ,ΑΒΑΞ

Υποχώρηση κερδών σε ΟΛΠ - Intralot, διεύρυνση ζημιών της Forthnet, βελτίωση μεγεθών στην J&P Άβαξ αναμένει για το 9μηνο η Alpha Fin., σύμφωνα με προβλέψεις της που παρατίθενται σε ξεχωριστές εκθέσεις με ημερομηνία 24/11.

Τι προβλέπει η Alpha Fin. για ΟΛΠ,ΙΝΛΟΤ,ΦΟΡΘ,ΑΒΑΞ
Υποχώρηση καθαρών κερδών ΟΛΠ και Intralot, διεύρυνση ζημιών της Forthnet και βελτίωση μεγεθών στην J&P Άβαξ αναμένει για το εννεάμηνο η Alpha Finance, σύμφωνα με τις προβλέψεις της που παρατίθενται σε ξεχωριστές εκθέσεις με ημερομηνία 24/11.

---ΟΛΠ

Τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς αναμένονται σημαντικά χαμηλότερα και σε επίπεδο εννεαμήνου αλλά και τριμήνου.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως στο εννεάμηνο ο ΟΛΠ θα εμφανίζει απώλειες 0,2 εκατ. ευρώ (-101%), με τον κύκλο εργασιών να διαμορφώνεται 40% χαμηλότερα στα 76 εκατ. ευρώ.

Στο γ΄ τρίμηνο, τα καθαρά κέρδη αναμένεται να διαμορφωθούν στα 3,6 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 53%, ενώ ο κύκλος εργασιών προβλέπεται ότι θα είναι μειωμένος κατά 34% στα 29,8 εκατ. ευρώ.

Η τιμή-στόχος για τον ΟΛΠ διατηρείται στα 30,5 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση "outperform".

---Forthnet

Για τη Forthnet αναμένει διεύρυνση των ζημιών στα 29,3 εκατ. ευρώ, από 25 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2007. Ο κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι θα είναι αυξημένος κατά 34,4% στα 115,7 εκατ. ευρώ.

Για το γ΄ τρίμηνο προβλέπεται αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 59,5% στα 46,8 εκατ. ευρώ και υποχώρηση των ζημιών στα 6,7 εκατ. ευρώ, από 8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Η τιμή-στόχος για τη Forthet διαμορφώνεται στα 4,35 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση "outperform".

---Intralot

Για το εννεάμηνο της Intralot, η Alpha Finance αναμένει πτώση των καθαρών κερδών κατά 2,3% στα 84 εκατ. ευρώ και αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 43,8% στα 818 εκατ. ευρώ.

Για το γ΄ τρίμηνο προβλέπει ότι η Intralot θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη μειωμένα κατά 16,9% στα 23 εκατ. ευρώ και ενίσχυση του κύκλου εργασιών κατά 42,3% στα 270 εκατ. ευρώ.

Η τιμή-στόχος διατηρείται στα 9,7 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση "outperform".

---J&P Άβαξ

Όσον αφορά στην J&P Άβαξ, η Alpha Finance εκτιμά πως στο εννεάμηνο τα καθαρά κέρδη της θα είναι αυξημένα κατά 3,5% και θα διαμορφωθούν στα 20,3 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπει ενίσχυση του κύκλου εργασιών κατά 48,5% στα 672,2 εκατ. ευρώ.

Για την J&P Άβαξ η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 7,5 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "outperform".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v