Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Στα 6,3 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο η Marfin

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στα 6,3 από 10,5 ευρώ, δίνει η Marfin Analysis σε σημερινή (26/11) έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "hold".

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στα 6,3 ευρώ από 10,5 ευρώ δίνει η Marfin Analysis σε σημερινή (26/11) έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "hold".

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι το Τ.Τ. θα εμφανίσει κέρδη 12,6 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο, από 73,7 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με την κερδοφορία του να επηρεάζεται από τις ζημίες από συναλλαγές.

Στο γ΄ τρίμηνο η Marfin εκτιμά ότι θα εμφανίσει κέρδη από συναλλαγές 3 εκατ. ευρώ, περιορίζοντας τις ζημίες σε επίπεδο εννεαμήνου στα 48,6 εκατ. ευρώ.

Πλέον, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι στο σύνολο της χρήσης το Τ.Τ. θα εμφανίσει καθαρά κέρδη 27,7 εκατ. ευρώ, που θα αυξηθούν στα 97 εκατ. ευρώ το 2009.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι δεδομένης της ισχυρής υποχώρησης της τιμής της μετοχής δεν συνυπολογίζει στην αποτίμηση την πιθανότητα εξαγοράς, θεωρώντας πως η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σύντομα σε ιδιωτικοποίηση της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v