Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια, με 9μηνα στο επίκεντρο

Για διατήρηση του θετικού κλίματος στη Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση κάνουν λόγο οι αναλυτές, μετά τα κέρδη που σημείωσαν χθες οι διεθνείς αγορές, ενώ εκτιμούν πως τα αποτελέσματα 9μήνου θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια, με 9μηνα στο επίκεντρο
Για διατήρηση του θετικού κλίματος στη Σοφοκλέους, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, κάνουν λόγο οι αναλυτές, μετά τα κέρδη που σημείωσαν χθες οι διεθνείς αγορές, ενώ εκτιμούν πως τα αποτελέσματα 9μήνου θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το γεγονός ότι η Σοφοκλέους έκλεισε χθες πριν το ράλι στις διεθνείς αγορές, ενδεχομένως να πυροδοτήσει κάποιο αγοραστικό ενδιαφέρον κατά την έναρξη της συνεδρίασης, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Άνοιγμα της Σοφοκλέους από σημαντικά υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, σημειώνοντας πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Μεικτό ξεκίνημα για τις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, μετά τη χθεσινή κερδοφορία, ενώ εκτιμά πως η Σοφοκλέους ενδεχομένως να ανοίξει από υψηλότερο επίπεδο, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον ΟΠΑΠ, μετά την ανακοίνωση ικανοποιητικών αποτελεσμάτων.

Χθες, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,1%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στο χαμηλό επίπεδο των 138 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v