Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέα τιμή- στόχος από Εγνατία τα 4,95 €

Σε προς τα κάτω αναθεώρηση της τιμής στόχου (από 5,26 σε 4,95 ευρώ) για τη μετοχή της Frigoglass προχώρησε η Εγνατία Χρηματιστηριακή, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σύσταση ”αγοράς”, καθώς και η νέα τιμή στόχος είναι κατά 28% υψηλότερη της τρέχουσας τιμής.

Frigoglass: Νέα τιμή- στόχος από Εγνατία τα 4,95 €
Σε προς τα κάτω αναθεώρηση της τιμής στόχου για τη μετοχή της Frigoglass (στα 4,95 από 5,26 ευρώ) προχωρά η Εγνατία Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, διατηρεί τη σύσταση για αγορά (”buy”), καθώς και η νέα τιμή - στόχος είναι περίπου κατά 28% υψηλότερη από την τρέχουσα τιμή της μετοχής.

Αναφερόμενη στα θετικά αποτελέσματα εννεαμήνου της Frigoglass η Εγνατία ΑΧΕ αποδίδει την εξέλιξη στην καλή επίδοση του α΄ εξαμήνου, αφού όπως παρατηρεί, οι επιδόσεις στο τρίτο τρίμηνο ήταν ”αδύναμες”.

Κατόπιν των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, η Εγνατία Χρηματιστηριακή προχώρησε στην καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις και τα κέρδη της εταιρίας, ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης ενίσχυσης του ευρώ, της αναδιάρθρωσης της παραγωγής στο εργοστάσιο της Νιγηρίας, αλλά και της χαμηλότερης τιμής πώλησης του PET, έναντι των αρχικώς εκτιμηθέντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v