Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Αύξηση τιμής-στόχου από UBS στα 25 ευρώ

Στα 25 ευρώ από 21,1 ευρώ αναβάθμισε την τιμή-στόχο της Alpha Bank προηγουμένως η UBS, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy 1”. Αφορμή για την ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων του οργανισμού έδωσαν τα καλύτερα του αναμενομένου μεγέθη εννεαμήνου της τράπεζας.

Alpha: Αύξηση τιμής-στόχου από UBS στα 25 ευρώ
Την τιμή-στόχο της Alpha Bank στα 25 ευρώ από 21,1 ευρώ προηγουμένως αναβάθμισε η UBS διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy 1”.

Αυτό αναφέρεται σε report του διεθνούς επενδυτικού οίκου με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου και τίτλο ”Alpha Bank: 9m 03 profits up 35% kai 8% above estimates. Upgrade PT to 25 euros”. Αφορμή για την ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεων της UBS έδωσαν τα καλύτερα του αναμενομένου μεγέθη της τράπεζας για το εννεάμηνο.

Την ίδια στιγμή ο επενδυτικός οργανισμός αναθεώρησε προς τα επάνω και τις εκτιμήσεις του για τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha Bank για το 2003 κατά 18%, κάνοντας λόγο για 1,48 ευρώ, κατά 16% για το 2004 (1,8 ευρώ) και κατά 15% για το 2005 (2,02 ευρώ).

Η UBS υπογραμμίζει παράλληλα ότι η Alpha Bank, που δραστηριοποιείται σε μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, αναμένεται να ωφεληθεί από την ισχυρή ανάπτυξη των εσόδων της (11% ετησίως).

Γι’ αυτό άλλωστε τα πολύ καλά αποτελέσματά της, σε συνδυασμό και με την ελκυστική της αποτίμηση (Ρ/E: στις 11,2 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη του 2004), καθιστούν τη μετοχή έναν από τους ”ελκυστικότερους” παίκτες ανάμεσα στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v