Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Διατηρεί "buy”, στόχο στα 16,6 € η Citi

Σταθερή διατηρεί την τιμή-στόχο της Jumbo στα 16,60 ευρώ η Citigroup, σε έκθεσή της με ημερομηνία έκδοσης 19 Νοεμβρίου. Η σύσταση της μετοχής είναι “buy” και χαρακτηρίζεται μεσαίου ρίσκου (medium risk).

Jumbo: Διατηρεί buy”, στόχο στα 16,6 € η Citi
Σταθερή διατηρεί την τιμή-στόχο της Jumbo στα 16,60 ευρώ, η Citigroup σε έκθεσή της με ημερομηνία έκδοσης 19 Νοεμβρίου. Η σύσταση της μετοχής είναι “buy” και χαρακτηρίζεται μεσαίου ρίσκου (medium risk).

H τράπεζα υπογραμμίζει ότι τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της Jumbo ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις της, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει την ικανοποίησή της για τον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης των πωλήσεων της εταιρίας.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τα αυξημένα αποθέματα (174 εκατ. ευρώ) που διατηρεί η εταιρία παιχνιδιών θα λειτουργήσουν υπέρ της καθώς εκτιμάται να της εξασφαλίσουν το 90% των συνολικών πωλήσεων για το 2009.

Από την άλλη, σημειώνεται ότι η ανατίμηση του δολαρίου έναντι του ευρώ τους τελευταίους μήνες θα οδηγήσει σε αύξηση του κόστους αγοράς των προϊόντων της Jumbo κατά 12% - 14%.

Η μετοχή της Jumbo έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση (21 Νοεμβρίου) με άνοδο 0,92% στα 8,76 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v