Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιόδοξες για νέα άνοδο οι ΑΧΕ

Αισιόδοξες είναι για τη σημερινή συνεδρίαση οι ΑΧΕ, πιστεύοντας πως η πιθανότητα υποχώρησης στη Σοφοκλέους είναι περιορισμένη και εκτιμώντας πως η όποια νέα ανοδική κίνηση θα υποστηριχθεί από τα - μέχρι τώρα- καλύτερα των προσδοκιών αποτελέσματα εννεαμήνου.

Αισιόδοξες για νέα άνοδο οι ΑΧΕ
Ως περιορισμένη εξακολουθεί να βλέπει η Marfin Hellenic την πιθανότητα πτωτικής κίνησης της Σοφοκλέους, αν και οι ξένες αγορές θα συνεχίσουν να είναι ο κύριος παράγοντας επηρεασμού της ελληνικής αγοράς.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμάται ότι θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ, καθώς τα δυνατά αποτελέσματα εννεαμήνου, σε συνδυασμό με τη διανομή καλού προμερίσματος, ”είναι πιθανό να συνεχίσουν να ευχαριστούν την αγορά”.

Επίσης για τον ΟΠΑΠ, η Marfin αναφέρει πως παραμένει ”θετική” για την εταιρία, ενώ θεωρεί πιθανό να προχωρήσει σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της για το έτος.

”Καλό” εκτιμά το κλίμα στην ελληνική αγορά η EFG Eurobank Securities στο πρωινό της report, επισημαίνοντας την ύπαρξη ”αγοραστικής όρεξης” και αναφέροντας την εκτίμησή της περί κίνησης της αγοράς και σήμερα σε θετικό έδαφος.

Μέχρι τώρα, αναφέρει η EFG Eurobank, τα αποτελέσματα εννεαμήνου είναι υψηλότερα των προσδοκιών της αγοράς, παράγοντας που ενεργεί υποστηρικτικά μιας περαιτέρω ανοδικής κίνησης.

Εξάλλου, αναφερόμενη στα αποτελέσματα εννεαμήνου του ΟΠΑΠ, τα χαρακτηρίζει ”ισχυρά”, ενώ για τη μετοχή διατηρεί τη σύσταση ”outperform”, καθώς αυτή επιδεικνύει αμυντικά χαρίσματα και υψηλή μερισματική απόδοση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v