Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώσης συνέχεια στο ΧΑ αναμένουν οι ΑΧΕ

Συνέχιση της πτωτικής πορείας της Σοφοκλέους αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, μετά και το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street.

Πτώσης συνέχεια στο ΧΑ αναμένουν οι ΑΧΕ
Συνέχιση της πτωτικής πορείας της Σοφοκλέους αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, μετά το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street.

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά θα "δοκιμάσει" σύντομα τα χαμηλά Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη Marfin Analysis, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο περαιτέρω πιέσεων στη Σοφοκλέους, μετά το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από το χαμηλότερο επίπεδο, μετά τις χθεσινές απώλειες στη Wall Street, αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά ότι και η Σοφοκλέους θα συνεχίσει να κινείται σε χαμηλότερο επίπεδο.

Η Alpha Finance εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα συνεχίσει την πτωτική της πορεία, καθώς το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street, χθες, "δείχνει" δύσκολο ξεκίνημα κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ δεν αποκλείει κάποιες προσπάθειες ανάκαμψης.

Χθες, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 4,2%, με κύρια χαρακτηριστικά της συνεδρίασης την έλλειψη αγοραστών και την ισχυρότερη συμμετοχή των μικροεπενδυτών, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 170 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v