Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Υποβαθμίζει την Eurobank σε ”neutral 1”

Στη μείωση της σύστασης για την EFG Eurobank Ergasias στην κατηγορία ”neutral 1” από ”buy 1”, προηγουμένως, προχώρησε η UBS, διατηρώντας, παράλληλα, αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 15,7 ευρώ.

UBS: Υποβαθμίζει την Eurobank σε ”neutral 1”
Στη μείωση της σύστασης για την EFG Eurobank Ergasias στην κατηγορία ”neutral 1” από ”buy 1” προηγουμένως προχώρησε η UBS, διατηρώντας παράλληλα αμετάβλητη την τιμή-στόχο που έχει θέσει στα 15,7 ευρώ.

Σε σημερινό report του διεθνούς επενδυτικού οίκου με τίτλο ”EFG Eurobank Ergasias: Solid Q3 03 numbers but in line with our estimates”, τονίζεται ότι η επί τα χείρω αναθεώρηση των προβλέψεων οφείλεται στην περιορισμένη δυναμική που έχει η μετοχή (μετά τις πρόσφατες αποδόσεις που κατέγραψε) να κινηθεί περαιτέρω ανοδικά και να πλησιάσει την τιμή-στόχο που έχει θέσει ο οργανισμός. Γι’ αυτό άλλωστε δίνεται η πιθανότητα ανόδου μόλις κατά 5% σε σχέση με την τιμή-στόχο που έχει οριστεί.

Η UBS επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα της τράπεζας για το γ΄ τρίμηνο ήταν ”ισχυρά”, δίνοντας έμφαση στους δυναμικούς ρυθμούς αύξησης των εσόδων της, αλλά και στην ”καλή διαχείριση” των λειτουργικών της εξόδων. Ωστόσο ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οργανισμού.

”Αυτό που προκύπτει από τα μεγέθη είναι ότι η EFG συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε βασικούς τομείς, όπως σε αυτόν της λιανικής τραπεζικής, στον δανεισμό μικρών επιχειρήσεων και στο investment banking”, υπογραμμίζει στο report της η UBS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v