Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Χαμηλότερη τιμή στα 15,1 € από Εθνική-Π&Κ

Μειώνει την τιμή στόχο της Jumbo από τα 21 ευρώ στα 15,1 ευρώ, η Εθνική - Π&Κ σε έκθεση της με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου ενώ την απομακρύνει από τη λίστα των κορυφαίων επιλογών της. Διατηρεί "overweight".

Jumbo: Χαμηλότερη τιμή στα 15,1 € από Εθνική-Π&Κ
Μειώνει την τιμή στόχο της Jumbo από τα 21 ευρώ στα 15,1 ευρώ, η Εθνική Π&Κ Securities σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου.

Η σύσταση της μετοχής διατηρείται «Overweight», ωστόσο την απομακρύνει από την λίστα των κορυφαίων επιλογών της.

Η χρηματιστηριακή παραμένει θετική απέναντι στην εταιρία παιχνιδιών καθώς θεωρεί ελκυστικά τα παρόντα επίπεδα αποτίμησής της. Επισημαίνει την ισχυρή υποδομή της Jumbo, την ποικιλία των προϊόντων της και το μείγμα τιμολόγησης, καθώς και την ικανότητα και τη διαπραγματευτική ισχύ της διοίκησης, που της επιτρέπουν να προχωρήσει σε λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του δύσκολου μακροοικονομικού περιβάλλοντος.

Η Εθνική-Π&Κ αποσύρει τη Jumbo από την λίστα των κορυφαίων επιλογών της, όχι λόγω των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου «τα οποία χαρακτηρίζονται ισχυρά», αλλά εξαιτίας της αναμενόμενης μείωσης στις καταναλωτικές δαπάνες, που καθιστά μη ελκυστικό γενικότερα τον κλάδο λιανικού εμπορίου. 

Η μετοχή της Jumbo έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση (20 Νοεμβρίου) με άνοδο 0,93% στα 8,68 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v