Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Κέρδη 181 εκ. ευρώ βλέπει το consensus

Κέρδη μετά φόρων στα 181 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 16% προβλέπουν οι συγκλίνουσες προβλέψεις των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο του ΟΤΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Bloomberg.

ΟΤΕ: Κέρδη 181 εκ. ευρώ βλέπει το consensus
Κέρδη μετά φόρων στα 181 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 16% προβλέπουν οι συγκλίνουσες προβλέψεις των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο του ΟΤΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Bloomberg και αναφέρει στο πρωινό report (20/11) η Eurobank Sec.

Τα έσοδα αναμένονται αυξημένα κατά 1,8% έως τα 1,65 δισ. ευρώ, ενώ τα EBITDA εκτιμάται ότι θα σημειώσουν οριακή άνοδο 0,5% έως τα 616 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, κατά την εκτίμηση της EFG Eurobank Securities, τα κέρδη μετά από φόρους θα διαμορφωθούν στα 170 εκατ. ευρώ, τα EBITDA στα 613 εκατ. ευρώ και τα έσοδα στο 1,67 δισ. ευρώ. Πεποίθηση της Eurobank Sec είναι πως η ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας θα αντισταθμίσει με το παραπάνω την υποχώρηση στη σταθερή τηλεφωνία και τη Rom Telecom.

Ο ΟΤΕ, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, παραμένει ελκυστικός λόγω χαμηλής αποτίμησης και αμυντικού χαρακτήρα, ωστόσο η περιορισμένη ορατότητα σχετικά με τη στρατηγική και τους στόχους εξακολουθεί να βαραίνει τη μετοχή.

Ο ΟΤΕ είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου στις 26 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v