Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citi: Κόβει (πάλι) τις τιμές για ΣΙΔΕ-ΣΩΛΚ

Η Citigroup μειώνει την τιμή-στόχο για τη Σιδενόρ στα 4,7 ευρώ ανά μετοχή, από 5,3 ευρώ προηγουμένως ("buy"), ενώ για τη ΣΩΛΚ η τιμή-στόχος διαμορφώνεται στο 1,2 ευρώ, από 1,8 ευρώ προηγουμένως ("hold").

Citi: Κόβει (πάλι) τις τιμές για ΣΙΔΕ-ΣΩΛΚ
Σε νέες μειώσεις στις τιμές-στόχους της Σιδενόρ και της Σωληνουργείας Κορίνθου προχώρησε η Citigroup με έκθεσή της στις 18/11.

Ο διεθνής οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για τη Σιδενόρ στα 4,7 ευρώ ανά μετοχή, από 5,3 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση "buy", ενώ για τη Σωληνουργεία Κορίνθου η τιμή-στόχος διαμορφώνεται στο 1,2 ευρώ, από 1,8 ευρώ προηγουμένως, με τη σύσταση να παραμένει "hold".

Ο διεθνής οίκος, ο οποίος επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν και οι δυο εταιρίες για το γ’ τρίμηνο ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεών του, προχωρά παράλληλα σε μείωση των προβλέψεών του για τα καθαρά κέρδη της Σιδενόρ στα 60 εκατ. ευρώ το 2009, από 72 εκατ. ευρώ που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη. Επίσης, μειώνει την πρόβλεψή του για τα κέρδη ανά μετοχή της Σωληνουργείας Κορίνθου κατά 13% για την τρέχουσα χρήση.

Η μετοχή της Σιδενόρ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 18ης Νοεμβρίου στα 3,12 ευρώ και της Σωληνουργείας Κορίνθου στο 1,07 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v