Folli Follie: Νέα τιμή-στόχος τα 24,3€ από Εγνατία

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 24,3 ευρώ προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ σε ανάλυσή της (03/11/2003), αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”αγορά”, ενώ σε ό,τι αφορά τα μεγέθη εννεαμήνου η χρηματιστηριακή αναμένει ”δυνατά” αποτελέσματα.

Folli Follie: Νέα τιμή-στόχος τα 24,3€ από Εγνατία
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 24,3 ευρώ προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”buy”.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Εγνατία ΑΧΕ σε ανάλυση της με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2003, η μετοχή της Folli Follie έχει ενισχυθεί κατά 26,3% από την προηγούμενη τιμή στόχο που είχε θέσει στις 28ης Αυγούστου, ενώ η νέα τιμή – στόχος δίνει ενδεχόμενη αύξηση περίπου 20,3% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η νέα αναθεωρημένη τιμή – στόχος υποστηρίζεται παράλληλα και από την αποτίμηση της Folli Follie σε σχέση με τις διεθνείς ομοειδείς εταιρίες, βάση της οποίας η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται με μεγάλο discount, ενώ παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης.

Η Εγνατία ΑΧΕ εκτιμά πως οι ”δυνατές” πωλήσεις του τρίτου τριμήνου του έτους, θα συμβάλλουν στην εικόνα του συνόλου του εννεαμήνου, κατά τη διάρκεια του οποίοι ο κύκλος εργασιών του αναμένεται να ενισχυθεί κατά 18,8% και να φτάσει στα 110,27 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως τα ”δυνατά” αποτελέσματα θα υποστηριχθούν αφενός από τις βελτιωμένες συνθήκες που επικράτησαν στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας, και αφετέρου από τα νέα σημεία πωλήσεων που λειτούργησαν εντός του τρίτου τριμήνου του 2003.

Οι μεγάλες νομισματικές διακυμάνσεις πάντως, σύμφωνα πάντα με την Εγνατία, θα συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν τον πραγματικό ρυθμό ανάπτυξης της εταιρίας και στο εννεάμηνο.

Τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας αναμένεται στο εννεάμηνο του 2003 να καταγράψουν σημαντική άνοδο 84,3% και να φτάσουν στα 44,57 εκατ. ευρώ, ως αποτέλεσμα των μεγεθών τρίτου τριμήνου των ΚΑΕ, ενώ εξαιρουμένων των τελευταίων, τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας εκτιμάται πως θα ανέλθουν στα 31,83 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 31,6%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v