Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Morgan Stanley: Τιμολόγια-ζήτηση τα ”συν” για ΔΕΗ

Η αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος και η αυξημένη ζήτηση για ρεύμα, αναφέρει η Morgan Stanley, θα υποστηρίξουν τις προβλέψεις για ρυθμούς αύξησης των EBITDA κατά 13,2% σε ετήσια βάση στην περίοδο 2002-2005. Διατηρείται στα 24 ευρώ η τιμή-στόχος και η σύσταση ”outperform”.

Morgan Stanley: Τιμολόγια-ζήτηση τα ”συν” για ΔΕΗ
Τιμή-στόχο τα 24 ευρώ διατηρεί η Morgan Stanley για τη μετοχή της ΔΕΗ, στην έκθεσή της για τις ευρωπαϊκές εταιρίες κοινής ωφελείας με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου, ενώ ”επιμένει” και στην πρόβλεψή της για υπεραπόδοση (outperform).

Ο οίκος αναφέρει ότι οι συνεχιζόμενοι ρυθμοί ανάπτυξης της Επιχείρησης και η υπεράνω του μέσου όρου του κλάδου ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα σε συνδυασμό με την κατά 2,5% αύξηση των τιμολογίων, θα υποστηρίξουν τις προβλέψεις της Morgan Stanley για ρυθμούς αύξησης των EBITDA κατά 13,2% σε ετήσια βάση στην περίοδο 2002-2005, επίσης υπεράνω του μέσου όρου του κλαδου.

Η Morgan Stanley αναφέρει ακόμη ότι η μετοχή της ΔΕΗ εμφάνισε την καλύτερη απόδοση της εβδομάδας (4,1%), έναντι των ανταγωνιστριών της, ενώ επισημαίνει τις ισχυρές ταμειακές ροές της Επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v