Τι βλέπει η Marfin για τα σενάρια Cosmote – OTE

Διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της CosmOTE η Marfin, η οποία εκτιμά ότι ο ΟΤΕ θα προχωρήσει στην απόκτηση του 9% που σήμερα κατέχει η Telenor, γεγονός που θα απομακρύνει πιθανές ”απειλές” από τη μετοχή της θυγατρικής του Οργανισμού.

Τι βλέπει η Marfin για τα σενάρια Cosmote – OTE
Διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της CosmOTE η Marfin Hellenic, ενώ εμφανίζεται θετική για τα σενάρια γύρω από το ποσοστό που κατέχει η νορβηγική Telenor.

Ειδικότερα, όπως εκτιμά η χρηματιστηριακή στο πρωινό της report, φαίνεται πως αυτή τη φορά ο ΟΤΕ θα προχωρήσει στην εξαγορά του 9% που κατέχει η νορβηγική Telenor στη θυγατρική του, απομακρύνοντας κατά συνέπεια πιθανές ”απειλές” από τη μετοχή της CosmOTE.

Εξάλλου, η Marfin αναφέρει πως χθες ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Αντωνακόπουλος, ανέφερε πως το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού θα συναντηθεί κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος της εβδομάδας για να αποφασίσει την απόκτηση του ποσοστού που κατέχει η Telenor στην CosmOTE.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως ο κ. Αντωνακόπουλος ανέφερε ότι η τιμή προσφοράς έχει αποφασιστεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ύψος της.

Σχετικά με το τίμημα, η Marfin εκτιμά πως θα είναι σε premium σε σχέση με την τιμή της μετοχής της CosmOTE στα τρέχοντα επίπεδα (χθεσινή τιμή κλεισίματος 10,6 ευρώ).

Η Marfin επισημαίνει πως η εν λόγω συμφωνία, εάν ολοκληρωθεί, είναι θετική τόσο για τον ΟΤΕ όσο και για την CosmOTE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v