Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Θετικό το momentum στις τράπεζες

Συνέχιση του θετικού momentum στον τραπεζικό κλάδο προβλέπει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στην εβδομαδιαία της ανάλυση (29/10/2003), όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως τα ικανοποιητικά αποτελέσματα εννεαμήνου της Εθνικής δημιουργούν ευνοϊκές προσδοκίες για το σύνολο του κλάδου.

Π&Κ: Θετικό το momentum στις τράπεζες
Τη συνέχιση του θετικού momentum στον τραπεζικό κλάδο προβλέπει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, όπως σημειώνει στην εβδομαδιαία της ανάλυση με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2003.

Το τμήμα ανάλυσης της χρηματιστηριακής, σχολιάζοντας τα μεγέθη εννεαμήνου της Εθνικής Τράπεζας, αναφέρει πως πρόκειται για ”καλά” οικονομικά αποτελέσματα, τα οποία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για περαιτέρω άνοδο στην τιμή της μετοχής της Τράπεζας, ενώ παράλληλα συντηρούν τις προσδοκίες για θετικό momentum στο σύνολο του τραπεζικού κλάδου.

Μεταξύ άλλων, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σημειώνει πως εφεξής οι επενδυτές θα εστιάσουν την προσοχή τους στις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων εννεαμήνου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την Εθνική η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”overweight”, ενώ επισημαίνει πως κατά την εκτίμησή της η μετοχή έχει την πιο ελκυστική αποτίμηση (σε σχέση με τις εγχώριες τράπεζες).

Επίσης, το τμήμα ανάλυσης της χρηματιστηριακής διατηρεί την άποψή του για τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου με την έκθεση σε μετοχές να ανέρχεται στο 80%, εκ του οποίου η συμμετοχή των ξένων μετοχών διατηρείται στο 45%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v