ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι ΑΧΕ πως θα παρουσιαστούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση, με τον όγκο των συναλλαγών να κινείται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι πιθανό να εστιαστεί στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Για τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών κάνει λόγο η Εθνική ΑΧΕ στο πρωινό της report όσον αφορά στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ συμπληρώνει πως ο τζίρος αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Marfin Hellenic σύμφωνα με την οποία η αγορά αναμένεται να συνεχίσει να κινείται στα τρέχοντα επίπεδα με τον όγκο των συναλλαγών να παραμένει χαμηλός.

Επίσης η Marfin Hellenic σημειώνει πως η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα ανακοινώσει σήμερα αποτελέσματα εννεαμήνου, αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά της η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει πως η συσσώρευση των τελευταίων εβδομάδων δείχνει πως η αγορά αναζητεί έναν συνδυασμό από θετικές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων εννεαμήνου και θετικές εξελίξεις στις διεργασίες που κυοφορούνται στον τραπεζικό κλάδο προκειμένου να διοχετευθεί, η εναπομένουσα από τα διαδοχικά placements, ρευστότητα στο χρηματιστήριο.

Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει και η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ η οποία σημειώνει στο πρωινό της report πως οι μετοχές του ΟΤΕ και της Cosmote αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος ενόψει της πιθανής πρότασης από τον Οργανισμό για την απόκτηση του 9% που κατέχει στη δεύτερη η Telenor.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v