Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Αρνητική υποδοχή 9μήνου από Marfin

Χαμηλότερα των εκτιμήσεων της Marfin Analysis ήταν τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Lamda Development, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Lamda: Αρνητική υποδοχή 9μήνου από Marfin
Χαμηλότερα των εκτιμήσεων της Marfin Analysis ήταν τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Lamda Development, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στο πρωινό της report, ενώ θα προχωρήσει σε καθοδική αναθεώρηση των προβλέψεών της του 2008 για την εταιρία (προς το παρόν προβλέπει πωλήσεις στα 85 εκατ. ευρώ) και θα επανεξετάσει τις εκτιμήσεις και την αποτίμηση, προκειμένου να αντανακλώνται οι οικονομικές συνθήκες και η πολύ χαμηλή ορατότητα τουλάχιστον για το 2009.

Όπως αναμενόταν, επισημαίνει η Marfin, οι χαμηλότερες πωλήσεις κατοικιών έπληξαν τις πωλήσεις, ενώ Mall και Cosmos εμφάνισαν ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης λόγω της ισχυρής κίνησης και των καταναλωτικών δαπανών.

Τις προσδοκίες ξεπέρασε και η μαρίνα Φλοίσβου, ενώ αναφερόμενη στο conference call και σε ό,τι αφορά τα σχέδια στα Βαλκάνια, η Marfin υπογραμμίζει τις δηλώσεις της διοίκησης ότι κανένα project δεν πρόκειται να ματαιωθεί, αλλά θα αναβληθεί έως το πρώτο τρίμηνο του 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v