Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διίστανται οι απόψεις για τη συνεδρίαση

Διίστανται για μια ακόμα φορά οι απόψεις των αναλυτών σχετικά με την πορεία της σημερινής συνεδρίασης, μερίδα εξ αυτών να αναμένει ανάκαμψη, ενώ άλλοι αναμένουν πιέσεις μετά το χθεσινό αρνητικό κλείσιμο της Wall Street.

ΑΧΕ: Διίστανται οι απόψεις για τη συνεδρίαση
Διίστανται για μια ακόμα φορά οι απόψεις των αναλυτών σχετικά με την πορεία της σημερινής συνεδρίασης, μερίδα εξ αυτών να αναμένει ανάκαμψη, ενώ άλλοι περιμένουν πιέσεις μετά το χθεσινό αρνητικό κλείσιμο της Wall Street.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά ότι στη Σοφοκλέους ενδεχομένως να επιχειρηθεί ανάκτηση μέρους των χθεσινών απωλειών.

Αντιθέτως, η Alpha Finance αναμένει άνοιγμα της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς από αρνητικό πεδίο, μετά τις χθεσινές απώλειες στην Wall Street.

Χθες η Σοφοκλέους έκλεισε με πτώση της τάξης του 6,4%, με τον τζίρο στο ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο των 172 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία επισημαίνει ότι η υψηλή έκθεση των τραπεζών στην αγορά της ΝΑ. Ευρώπης και ο ναυτιλιακός κλάδος, που συνεχίζουν να επιδεινώνονται, παραμένουν οι βασικές πηγές ανησυχίας της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v