Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG Sec: Εκτιμήσεις για ΟΠΑΠ και ΟΤΕ

Θετική παραμένει η EFG Eurobank Securities για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, καθώς εκτιμά ότι διαθέτει ”αμυντικά” χαρακτηριστικά και ”καλή” αποτίμηση, ενώ ταυτόχρονα προβλέπει κάμψη στα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ στο εννεάμηνο.

EFG Sec: Εκτιμήσεις για ΟΠΑΠ και ΟΤΕ
Θετική εμφανίζεται η EFG Eurobank Securities για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, ενώ την ίδια στιγμή η χρηματιστηριακή προβλέπει κάμψη στα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η EFG Eurobank Securities στο πρωινό της report με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 2003, παραμένει θετική για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, καθώς, όπως επισημαίνει, συνδυάζει ”αμυντικά” χαρακτηριστικά και ”καλή” αποτίμηση.

Επίσης, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η μετοχή του ΟΠΑΠ διαπραγματεύεται 15 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2003.

Ταυτόχρονα, η EFG Eurobank Securities αναφέρεται και στα μεγέθη εννεαμήνου του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή, επικαλούμενη δημοσίευμα του Τύπου σύμφωνα με το οποίο τα κέρδη προ φόρων της μητρικής θα καταγράψουν πτώση μεγαλύτερη του 18%, αναφέρει πως σύμφωνα με τις δικές της εκτιμήσεις τα καθαρά κέρδη του ομίλου θα υποχωρήσουν στο εννεάμηνο κατά 14,5%, διαμορφούμενα στα 339 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v