Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η Marfin για ΔΕΗ και ΟΤΕ

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα παραμείνει η μετοχή της ΔΕΗ ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση της διάθεσης των μετοχών, ενώ σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ προβλέπει κάμψη των εσόδων στο εννεάμηνο του 2003.

Τι βλέπει η Marfin για ΔΕΗ και ΟΤΕ
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται κάμψη των εσόδων για τον ΟΤΕ στο εννεάμηνο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin στο πρωινό της report, η μετοχή της ΔΕΗ αναμένεται να παραμείνει στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς, όπως αναφέρει, δημοσιεύματα του Τύπου σημειώνουν πως η διάθεση των μετοχών ήταν επιτυχής.

Σε ό,τι αφορά την τιμή διάθεσης των 17,5 ευρώ, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως βρίσκεται στο υψηλό του εύρους των 16,40-17,72 ευρώ που είχε καθοριστεί.

Όσον αφορά στον ΟΤΕ, η Marfin επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρει πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το μέλλον της CosmoRom, και πως το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε την αύξηση της συμμετοχής του στην CosmOTE, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για πιθανή επέκταση στο Λίβανο.

Επίσης, η χρηματιστηριακή σχολιάζει δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο στο εννεάμηνο τα έσοδα της μητρικής θα υποχωρήσουν κατά 8,3%, με τα κέρδη προ φόρων να παρουσιάζουν πτώση 18% (σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα).

Η Marfin αναφέρει πως οι δικές της εκτιμήσεις είναι βάσει των Αμερικανικών Λογιστικών Προτύπων, ενώ συμπληρώνει πως η τάση της υποχώρησης των εσόδων είναι σε γενικές γραμμές κοντά στις προβλέψεις της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v