Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΡΩΒ: Παραμένει "ουδέτερη" η Goldman Sachs

Την τιμή-στόχο των 8 ευρώ και την «ουδέτερη» σύστασή της διατηρεί για τη μετοχή της Eurobank η Goldman Sachs, αναφέροντας ότι τα ισχυρά αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου «δείχνουν» ανθεκτικές λειτουργικές τάσεις.

ΕΥΡΩΒ: Παραμένει ουδέτερη η Goldman Sachs
Την τιμή-στόχο των 8 ευρώ και την «ουδέτερη» σύστασή της διατηρεί για τη μετοχή της Eurobank η Goldman Sachs, με έκθεσή της στις 7/11, στην οποία αναφέρει ότι τα ισχυρά αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου «δείχνουν» ανθεκτικές λειτουργικές τάσεις.

Ο διεθνής οίκος κάνει λόγο για θετικές επιδόσεις σε επίπεδο καθαρών εσόδων από τόκους, περιορισμού του κόστους και σταθερών προβλέψεων, που αντιστάθμισαν τις χαμηλότερες του αναμενομένου αμοιβές και τα έσοδα από χρηματοοικονομικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Goldman Sachs, όμως, υπό τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, η αγορά θα επικεντρωθεί στην ποιότητα των assets στην Ελλάδα και στην περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης.

Όπως επισημαίνει, η τρέχουσα αποτίμηση αντανακλά σε μεγάλο βαθμό τα επιδεινούμενα θεμελιώδη. Ωστόσο, θεωρεί ότι οποιοδήποτε rerating θα είναι περιορισμένο στο άμεσο μέλλον, λόγω της «περιορισμένης ορατότητας» σε ό,τι αφορά την ποιότητα των assets και τις μακροοικονομικές προοπτικές στην περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης.

Η μετοχή της Eurobank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 7ης/11 στα 8,08 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v