Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Αύξηση θέσεων σε τράπεζες, ποιοτικά Mid Caps

Αύξηση θέσεων σε τράπεζες, αλλά και σε μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης συστήνει στην εβδομαδιαία της ανάλυση η Π&Κ Χρηματιστηριακή. Επιπλέον η Π&Κ προχωρά σε αλλαγή της σύνθεσης του ιδανικού χαρτοφυλακίου, αυξάνοντας τη συμμετοχή των μετοχών στο 80% από το 75%.

Π&Κ: Αύξηση θέσεων σε τράπεζες, ποιοτικά Mid Caps
Αύξηση των θέσεων σε τράπεζες αλλά και σε μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης συστήνει στην εβδομαδιαία της ανάλυση η Π&Κ Χρηματιστηριακή, με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, στην ανάλυση η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η προσφορά μετοχών από Εθνική, Πειραιώς και ΔΕΗ σε μικρό χρονικό διάστημα, οδήγησε σε υποαπόδοση της Σοφοκλέους έναντι των ευρωπαϊκών αγορών.

Η Π&Κ εκτιμά ότι η ολοκλήρωση των προσφορών σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας, θα αναθερμάνουν το αγοραστικό ενδιαφέρον για ελληνικές μετοχές.

Ως εκ τούτου, η ελληνική χρηματιστηριακή συστήνει αύξηση θέσεων σε τράπεζες, όπως και σε τίτλους της μικρο-μεσαίας κεφαλαιοποίησης όπως Άκτωρ, Ελληνική Τεχνοδομική, JP Avax, Τιτάν, Γερμανός, Intralot και Folli Follie.

Εξάλλου, η Π&Κ ξεκινά την κάλυψη της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σύσταση overweight, κάνοντας λόγο για ελκυστική αποτίμηση (διαπραγματεύεται 7,4 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004) καθώς και για δυναμική αναδιάρθρωσης.

Επιπλέον η Π&Κ προχωρά σε αλλαγή της σύνθεσης του ιδανικού χαρτοφυλακίου, αυξάνοντας τη συμμετοχή των μετοχών στο 80% από το 75%. Στο ποσοστό αυτό (80%) περικόπτεται στο 45% η συμμετοχή των ξένων μετοχών έναντι 50% που ίσχυε την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v