Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για Intracom

Χαμηλότερες κατά 25% είναι στο σύνολό τους οι νέες συμβάσεις που έχει συνάψει η Intracom στο σύνολο του εξαμήνου σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με την Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ η οποία δίνει σύσταση ”υποαπόδοση” για τη μετοχή της εταιρίας που διαπραγματεύεται 14,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Τι βλέπει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για Intracom
Χαμηλότερες κατά 25% είναι στο σύνολό τους οι νέες συμβάσεις που έχει συνάψει η Intracom στο εννεάμηνο του 2003, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, όπως προκύπτει από στοιχεία που περιέχονται στο ημερήσιο report της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ.

Όπως αναφέρει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στην Καθημερινή Ενημέρωση με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2003 και με αφορμή την ανακοίνωση της Intracom για υπογραφή σύμβασης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ύψους 4 εκατ. ευρώ με τη Ρωσική εταιρία τηλεπικοινωνιών Centre Telecom, οι νέες συμβάσεις της μητρικής ανήλθαν στα 300 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2003 σε σχέση με 400 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το τρίτο τρίμηνο του 2003, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής οι νέες συμβάσεις ανήλθαν στα 65εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 129 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι και έναντι 87 εκατ. ευρώ και 148 εκατ. ευρώ του δεύτερου τριμήνου του 2003 και του πρώτου τριμήνου του 2003 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Π&Κ η πιο σημαντική αναμενόμενη νέα σύμβαση μέχρι το τέλος του έτους αφορά στη συμφωνία υποαναδοχής έργου από τη Γερμανική Krauss-Maffei.

Η Π&Κ καταλήγει πως η αρχική κατεύθυνση της εταιρίας για νέα έργα της μητρικής ύψους 700 εκατ. ευρώ στο σύνολο του έτους είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Σε ό,τι αφορά τη μετοχή της Intracom σημειώνεται πως διαπραγματεύεται 14,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003 και έχει παρουσιάσει άνοδο 43,2% από την αρχή του έτους, ενώ η χρηματιστηριακή δίνει σύσταση ”υποαπόδοση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v