Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στο Πάμε Στοίχημα και ο Ολυμπιακός

Στο κουπόνι του Στοιχήματος του ΟΠΑΠ εντάσσονται από την ερχόμενη Κυριακή οι αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΟΠΑΠ: Στο Πάμε Στοίχημα και ο Ολυμπιακός
Στο κουπόνι του Στοιχήματος του ΟΠΑΠ εντάσσονται από την ερχόμενη Κυριακή οι αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρει η Marfin Analysis, επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου. 

Η Marfin Analysis χαρακτηρίζει την εξέλιξη θετική για τον οργανισμό, αφού αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω το ενδιαφέρον των παικτών για το Στοίχημα, αν και επισημαίνει ότι το συνολικό χρηματοοικονομικό όφελος θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο οι αγώνες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπιστούν από την ομάδα του risk management.

Ελαφρώς χαμηλότερα των 100 εκατ. ευρώ θα είναι τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει ο ΟΠΑΠ στο σύνολο του έτους, αναφέρει η Εθνική - P&K στο πρωινό report (6/11), τονίζοντας ότι η εισαγωγή του Ολυμπιακού θα επιφέρει και αύξηση των αποδόσεων, καθώς ο οργανισμός πιθανότατα θα επιτρέπει τον μεμονωμένο στοιχηματισμό στους πιο ελκυστικούς αγώνες του Ολυμπιακού.

Συνολικά, αναφέρει η χρηματιστηριακή, πρόκειται για θετική εξέλιξη που θα βοηθήσει τον ΟΠΑΠ να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v