Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος:Πως σχολιάζει τα κέρδη η National-P&K

"Ανάμικτα" αποτιμά τα αποτελέσματα του Μυτιληναίου για το 3ο τρίμηνο του 2008 σε έκθεσή της με ημερομηνία 5 Νοεμβρίου η National - P&K, ενώ θεωρεί ότι τα μεγέθη της ΜΕΤΚΑ ήταν ισχυρά.

Μυτιληναίος:Πως σχολιάζει τα κέρδη η National-P&K
"Ανάμικτα" αποτιμά τα αποτελέσματα του Μυτιληναίου για το 3ο τρίμηνο του 2008 σε έκθεσή της με ημερομηνία 5 Νοεμβρίου η National - P&K, ενώ θεωρεί ότι τα μεγέθη της ΜΕΤΚΑ ήταν ισχυρά.

Αναφέρεται στην έκθεση ότι τα αποτελέσματα του Μυτιληναίου ήταν καλύτερα των προσδοκιών και ειδικότερα στον τομέα των λειτουργικών εσόδων. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του ομίλου ήταν 243,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 14% σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2007.

Τα αποτελέσματα της ΜΕΤΚΑ ήταν επίσης θετικά και δεν απόκλιναν ιδιαίτερα από τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής. Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για το εννεάμηνο του 2008 έφτασε τα 299 εκατ. ευρώ και ήταν κατά 38% αυξημένα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Η National - P&K διατηρεί τη σύσταση “Overweight” για τη μετοχή των δύο εταιρειών. Παράλληλα επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 11,6 ευρώ για τη Μυτιληναίος και την αποτίμηση των 16,8 ευρώ για τη ΜΕΤΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v