Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το καμπανάκι του NYSE χτύπησε ο Σπ. Καπράλος

Ο πρόεδρος του ΧΑ, Σπύρος Καπράλος, "χτύπησε" το καμπανάκι της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, ως επικεφαλής αποστολής Ελλήνων επιχειρηματιών στο πλαίσιο ετήσιου συνεδρίου της Capital Link.

Το καμπανάκι του NYSE χτύπησε ο Σπ. Καπράλος
Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Καπράλος, "χτύπησε" το καμπανάκι της λήξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, ως επικεφαλής αποστολής Ελλήνων επιχειρηματιών στο πλαίσιο του 10ου ετήσιου συνεδρίου, που διοργανώνει η Capital Link στη Νέα Υόρκη με θέμα τις επενδυτικές προοπτικές στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, ο κύριος Καπράλος ήταν ο κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου, στο οποίο μίλησε για τη διεθνή κρίση και τις επιπτώσεις που θα έχει στα χρηματιστήρια σε παγκόσμιο επίπεδο και στη διεθνή οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, του ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών τόνισε: "Οι επιπτώσεις από την κρίση που ζούμε θα φανούν και στην πραγματική οικονομία. Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι χρηματοοικονομικές κρίσεις συνοδεύονται από γενικότερη οικονομική ύφεση".

Συνεχίζοντας, ο κ. Καπράλος υπογράμμισε ότι οι εισηγμένες επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές κατά τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, προκειμένου να βγουν αλώβητες από την κρίση, και σημείωσε την αναγκαιότητα για αύξησης της ρευστότητάς τους, για επανασχεδιασμό των δανειακών τους υποχρεώσεων αλλά και των επενδυτικών τους προγραμμάτων και για περιστολή των λειτουργικών τους δαπανών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v