Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινο φως από ΧΑ για αύξηση κεφαλαίου της Plias

Tο ενημερωτικό δελτίο της Plias για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ. Ενέκρινε επίσης την έναρξη διαπραγμάτευσης της εταιρίας Profile.

Πράσινο φως από ΧΑ για αύξηση κεφαλαίου της Plias
Tο ενημερωτικό δελτίο της Plias για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του ΧΑ.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρία Plias προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 97.123.950 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 0,30 με αναλογία 15 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε 1 παλαιά.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 7.835.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”PROFILE AEBE”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.108.200 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας ”ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 12.311.411 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας ”ΦΟΙΝΙΞ ΜΕTROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.Α.Ε.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 7.600.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”DOMUS A.E.E.X.” που προέκυψαν από split των μετοχών και ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 2,94 Ευρώ σε 0,98 Ευρώ.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 19.000.000 νέων, δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.”.

· την εισαγωγή τίτλων Ελληνικού Δημοσίου εκδόσεων 1/7/2003 – 30/9/2003.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή συνεδρίασή του:

* για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.” από 2,93 Ευρώ σε 2,15 Ευρώ.

* για την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της εταιρίας ”ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.”. σε ”BEING BEST”.

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”COCA- COLA Ε.Ε.Ε. A.E.” από 0,31 σε 2,50 Ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v