Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις τράπεζες το ενδιαφέρον εκτιμά η Marfin

Η αύξηση της διασποράς στις μετοχές των Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζα Πειραιώς, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τη Γενική και την Εμπορική Τράπεζα αναμένεται να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών στον τραπεζικό κλάδο σύμφωνα με την Marfin Hellenic.

Στις τράπεζες το ενδιαφέρον εκτιμά η Marfin
Στον τραπεζικό κλάδο εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα παραμείνει το ενδιαφέρον των επενδυτών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, έπειτα από την αύξηση της διασποράς στις μετοχές των Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και ενόψει των εξελίξεων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στη Γενική Τράπεζα και στην Εμπορική.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin στο πρωινό της report με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2003, οι εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναμένονται αύριο καθώς όπως επισημαίνει, επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου, ο υπουργός Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης θα περιμένει αύριο την απάντηση των μηχανικών.

Όσον αφορά στην Εμπορική Τράπεζα η Marfin σημειώνει πως η διοίκηση συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους των εργαζομένων με στόχο την επίλυση του ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με το report της Marfin, στο οποίο επικαλείται δημοσιεύματα του Τύπου, η πρόταση αφορούσε μεταξύ άλλων στην μετατροπή του ταμείου, από ταμείο καθορισμένης σύνταξης σε ταμείο καθορισμένης εισφοράς, ενώ αναφέρει επίσης πως σε συνάντηση που θα ακολουθήσει εντός των ερχόμενων ημερών οι εργαζόμενοι θα παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση.

Σε ό,τι αφορά την Γενική Τράπεζα, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι οι μη δεσμευτικές προσφορές αναμένεται να κατατεθούν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, ενώ συμπληρώνει πως μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι Aspis Bank, FBB και Marfin Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v