Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Μείωση αποτίμησης από National-P&K

Μείωση της τιμής στόχου της μετοχής της Frigoglass από τα 10 ευρώ ανά μετοχή στα 7 ευρώ ανά μετοχή, με την τρέχουσα τιμή να είναι στα 6,1 ευρώ, ανακοίνωσε η National P&K.

Frigoglass: Μείωση αποτίμησης από National-P&K
Μείωση της τιμής στόχου της μετοχής της Frigoglass από τα 10 ευρώ ανά μετοχή στα 7 ευρώ ανά μετοχή, με την τρέχουσα τιμή να είναι στα 6,1 ευρώ, ανακοίνωσε η National P&K Securities σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου.

Η National P&K Securities διατηρεί την αξιολόγηση της μετοχής της Frigoglass ως Equalweight.

Η έκθεση αναφέρει ότι η μείωση της τιμής-στόχου οφείλεται στην επιδείνωση των προβλεπόμενων αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του 2008 και στην πτώση των προσδοκώμενων πωλήσεων. Ομοίως, αναπροσαρμόζονται αρνητικά οι προβλέψεις για τις πωλήσεις του 2009 κατά 30%.

Ως κύρια αιτία των αρνητικών προβλέψεων αναφέρονται οι δυσοίωνες προοπτικές για τις πωλήσεις στην Ευρώπη τις οποίες δεν αντισταθμίζουν οι αυξημένοι ρυθμοί εξάπλωσης της Frigoglass στην ασιατική και την αφρικανική αγορά.

Παρόλα αυτά, τελειώνει η έκθεση, η αναμενόμενη είσοδος της εταιρείας στην αμερικανική αγορά και η περαιτέρω εξάπλωσή της στην Ασία αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v