Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκρίνεται σήμερα από ΕΚ το ενημερωτικό της ΔΕΗ

Τα ενημερωτικά δελτία τριών υπό εισαγωγή εταιριών, καθώς και το ενημερωτικό δελτίο της ΔΕΗ αναμένεται να εγκρίνει σε λίγη ώρα η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί το απόγευμα ο Π. Αλεξάκης.

Εγκρίνεται σήμερα από ΕΚ το ενημερωτικό της ΔΕΗ
Το ενημερωτικό δελτίο της ΔΕΗ για τη διάθεση με δημόσια εγγραφή υφιστάμενων μετοχών αναμένεται να εγκρίνει σε λίγη ώρα η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Επίσης, ”πράσινο φώς” πρόκειται να λάβουν τα ενημερωτικά δελτία των εταιριών: Δέλτα Μηχανολογικός Εξοπλισμός (ΝΕΧΑ), Γιαγκίτης Ανώνυμος Εμπορική Εταιρία (Παράλληλη) και Κλουκίνας-Λάππας (Παράλληλη).

Η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναμένεται να ορίσει την 1/11/03 και την 2/11/03 ως νέες ημερομηνίες για τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση στελεχών χρηματιστηριακών εταιριών, ενώ ενδέχεται να συζητήσει και περιπτώσεις χρηματιστηριακών παραβάσεων.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του Χ.Α., κ. Π. Αλεξάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και σε θέματα που πρόκειται να ανακύψουν από την επικείμενη έκτακτη συνέλευση της ΕΧΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v