Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποβάθμιση από D. Bank για Σαράντη- Frigoglass

Σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου για τις Σαράντης και Frigoglass προχωρά η Deutsche Bank με ξεχωριστές της εκθέσεις (14/10), διατηρώντας ωστόσο υπολογίσιμο περιθώριο ανόδου από την τελευταία τιμή κλεισίματος των τίτλων.

Υποβάθμιση από D. Bank για Σαράντη- Frigoglass
Σε σημαντική υποβάθμιση της τιμής-στόχου για τις Σαράντης και Frigoglass προχωρά η Deutsche Bank με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 14 Οκτωβρίου, διατηρώντας ωστόσο υπολογίσιμο περιθώριο ανόδου από την τελευταία τιμή κλεισίματος των τίτλων.   

Στα 9,7 ευρώ από 14 ευρώ περικόπτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Σαράντης η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου. Για τη μετοχή της Σαράντης που ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 5,88 ευρώ διατηρείται η σύσταση "buy".

Όπως επισημαίνει ο οίκος, ως αποτέλεσμα των καθοδικών αναπροσαρμογών των προβλέψεων για την Ευρώπη και τις αναδυόμενες, προχωρά σε μείωση των προβλέψεών του για την εταιρία - μία από τις πλέον εκτεθειμένες ελληνικές εταιρίες στη ΝΑ. Ευρώπη.

Εξάλλου, στα 10,6 ευρώ από 18,5 ευρώ περικόπτει η Deutsche Bank την τιμή για τη Frigoglass σε ξεχωριστή έκθεσή της με ημερομηνία 14/10. Η σύσταση για τη μετοχή της εταιρίας, που χθες έκλεισε τη συνεδρίαση στα 9,30 ευρώ, υποβαθμίστηκε σε "hold" από "buy". Ο οίκος αποδίδει την υποβάθμιση στην αυξανόμενη αβεβαιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v